perjantai 19. lokakuuta 2012

Updating the Map

Morrrrrjensta taas!

Eli tässä nyt olen parannellut aloituspaikan siltaa (tai uudistin sen kokonaan) ja kylän tietä. Myöskin lisäsin kuumailmapallon seikkailuradan alkuun, koska se antaa maailmalle uutta ilmettä ja arkku ei ole enää tylsän maapläntin päällä. Rakensin myös esimerkki taloja, mistä nuoret voivat ottaa mallia tai inspiraatiota taloilleen ja myöskin kylän läheiselle saarelle. Toivoen uudessa MinecraftEdun päivityksessä nuoret voivat jo käydä kauppaa kyläläisten kanssa. 
Eli tässä on aloituspaikan uusi portti. Vanha portti näytti aika hätäisesti tehdyltä ja myöskin siltä että tähän karttaan ei ole oikein kunnolla panostettu, niin päätinpähän muuttaa sitäkin.

Uusi silta! Tämä antaa kartalle uutta ilmettä ja onhan se uusien pelaajien kiva kävellä tuota pitkin kun on sateensuojatkin:) Oikealla pikkukuvassa näkyy vanha silta.


Uusi tie! Otin vähän mallia Yogscastin Sjinin tekemästä tiestä. Taas yksi pieni WAU tekijä:)

Tässä näette esimerkki taloja, mistä pelaajat voivat ottaa mallia tai inspiraatiota omiin taloihinsa.


Seikkailuradan alussa pääsee kapuamaan tähän kuumailmapalloon, josta löytää salaisen arkun!


Ja tässä näette pienen kalastajakylän, mikä tulee olemaan suunnistusrastin välietappina. 


Kyläläiset (Kalkkunakansalaiset, miksi itse kutsun heitä) ovat aika linssiludeja:D. Tarkoituksena olisi päästä käymään kauppaa erilaisten henkilöiden kanssa ja sitä kautta opettelemaan yhteiseloa Kalkkunakansalaisten kanssa.


Kommentoikaa mitä voisin lisää rakennella maailmaan ja/tai mitä tehtäviä voisin kehitellä. Jokainen avustava kommentti saa kiitosta ja kunniaa:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti